Twitter Facebook LinkedIn App Store Google play
U bevindt zich hier: home » ambitie&boon - werken bij boon »

werk &boon

Typisch Boon: mensenwerk
Werken bij Boon Accountants Belastingadviseurs is net even anders dan werken bij de andere accountants- en belastingadvieskantoren. Natuurlijk zijn er raakvlakken... Maar wat ons écht anders maakt, zijn de mensen die bij ons werken! Slagvaardig, zelfbewust en met een groot inlevingsvermogen zijn zij het die (mede) verantwoordelijk zijn voor ons succes.

Ambitie en talent samenbrengen: typisch Boon
Onze medewerkers bijten zich graag vast in elk vraagstuk. Ze zijn kritisch op zichzelf en pas tevreden als de klant daadwerkelijk de vruchten plukt van hun inspanningen. Ook functioneren ze het best binnen een ongedwongen werksfeer waarin ze met de nodige vrijheid hun werk kunnen doen. Aan ambitie ontbreekt het ze niet: ze willen verder leren en doorgroeien om zo hun talent tot bloei te laten komen.
Herken je je hierin? Dan ben jij de professional die perfect binnen ons team past! Ook wanneer je op zoek bent naar een stageplaats op het gebied van accountancy, fiscale economie of bedrijfsadministratie.

Omdat in ons bedrijf de ongedwongen werksfeer belangrijk is, organiseert de directie van Boon in dat kader ieder jaar een Boon-dag, waarbij deze ongedwongen sfeer en teambuilding centraal staan.

Op de vacaturepagina vind je een actueel overzicht van onze vacatures.
Voor de mogelijkheden van open sollicitaties, klik hier.

Twitter Facebook


sitemap