Twitter Facebook LinkedIn App Store Google play
U bevindt zich hier: home » duidelijk&boon - onze mensen »

onze mensen &boon

Iedere expertise is vertegenwoordigd
Boon Accountants Belastingadviseurs is onderverdeeld in verschillende afdelingen waar echte professionals werken - stuk voor stuk experts op hun eigen vakgebied. Heeft u een belastingadviseur nodig of zoekt u een ervaren accountant? Wilt u misschien een afspraak maken met één van onze salarisadministrateurs? Bij Boon Accountants Belastingadviseurs vindt u alle expertise onder één dak.

Voor al uw vragen heeft Boon de juiste professional
Op deze pagina staat een team aan ervaren professionals die de juiste oplossing voor al uw bedrijfsproblemen heeft - of vindt! Wilt u liever eerst meer weten over de verschillende vakgebieden, neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag.

Nieuwe medewerkers
Op 1 september zijn deze vier nieuwe toppers bij Boon gestart. Zij hadden tevens hun eerste dag van hun introductieprogramma. Gelukkig was deze eerste dag niet heel zwaar. Zo hebben zij kennis gemaakt met Boon en andere collega’s en nieuwkomers ontmoet. Ook hebben zij een bezoek gebracht aan een escape room en zijn ze heerlijk uiteten geweest. Het totale introductieprogramma omvat één jaar. Gedurende dit jaar volgen zij diverse cursussen en trainingen en staan kennismakingsgesprekken met directie en collega’s op de planning. Tijdens dit hele jaar worden ze bijgestaan door een mentor die ze persoonlijk begeleidt en helpt bij hun ontwikkeling. Wij hopen dat jullie een leuke tijd bij Boon tegemoet gaan!

Nieuwe_medewerkers.jpg

Twitter Facebook


sitemap