Twitter Facebook LinkedIn App Store Google play
U bevindt zich hier: home » ambitie&boon » Boon Academy 2.0&boon »

Boon Academy 2.0 &boon

Op donderdag 21 april gaat voor het eerst de Boon Academy 2.0 van start. Door het succes van voorgaande edities, komt de Boon Academy met een vervolg: de Boon Academy 2.0. De opzet is net iets anders: minder theorie, meer praktijk en voortbouwend op de inzichten uit voorgaande Boon Academy. Tien ondernemers van voorgaande edities bijten binnenkort het spits af.

De deelnemers van de Boon Academy 2.0 komen net als voorgaande edities maandelijks (met uitzondering van de zomermaanden) bij een. Gedurende het jaar komt een divers aantal onderwerpen aan bod. Zo leren kandidaten onder andere de kunst van het speechen, de succesfactoren van bedrijven en hoe zij waarde proposities voor klanten kunnen creëren.  

De Boon Academy 2.0 wordt mogelijk gemaakt door Boon Accountants Belastingadviseurs, Nysingh advocaten-notarissen en ABN AMRO Bank. Bent u geïnteresseerd in deelname aan de Boon Academy of wilt u meer informatie? U kunt een afspraak maken met Moniek Hamstra (tel. 055-5498500) of een mail sturen naar m.hamstra@boon.nl.

Twitter Facebook


sitemap