Twitter Facebook LinkedIn App Store Google play
U bevindt zich hier: home » ambitie&boon » Boon Academy 2016&boon »

Boon Academy 2016 &boon

Dit jaar gaat voor de vierde keer de Boon Academy van start. Dit jaar nemen 14 ondernemers uit verschillende branches deel.

De formule blijft ongewijzigd: tijdens de Boon Academy krijgen ondernemers van (familie)bedrijven een platform, waarin ruimte is voor kennisoverdracht en het uitwisselen van ervaringen. Als doelgroep zien wij ondernemers (directeuren en/of eigenaren), die hun (familie)bedrijf door veranderende tijden willen loodsen. De kennisoverdracht ziet toe op de diverse aspecten van het ondernemerschap, waarbij bijzondere nadruk ligt op de zogenaamde soft skills.

Eenmaal per maand op maandag (met uitzondering van de zomermaanden) komen de deelnemers van de Boon Academy bij elkaar. Gedurende het jaar komen tijdens deze bijeenkomsten alle bedrijfsonderdelen bij veranderingen aan de orde. De presentaties worden gegeven door diverse gastdocenten met ruime praktijkervaring.

De Boon Academy wordt mede mogelijk gemaakt door Boon Accountants Belastingadviseurs, Nysingh advocaten-notarissen en ABN AMRO Bank. 

Bent u geïnteresseerd in deelname aan de Boon Academy of wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt een afspraak maken met Moniek Hamstra (tel. 055-5498500) of een mail sturen naar m.hamstra@boon.nl.

Artikel over de Boon Academy: download pdf

Ba2016start.jpg

Twitter Facebook


sitemap