Twitter Facebook LinkedIn App Store Google play
U bevindt zich hier: home » ambitie&boon » Boon Academy 2018&boon »

Boon Academy 2018 &boon

groepsfoto.jpg

In september 2018 is de Boon Academy voor de vijfde keer van start gegaan met een enthousiaste groep ondernemers. 

De formule blijft ongewijzigd: tijdens de Boon Academy krijgen ondernemers van (familie)bedrijven een platform, waarin ruimte is voor kennisoverdracht en het uitwisselen van ervaringen. Als doelgroep zien wij ondernemers (directeuren en/of eigenaren), die hun (familie)bedrijf door veranderende tijden willen loodsen. De kennisoverdracht ziet toe op de diverse aspecten van het ondernemerschap, waarbij bijzondere nadruk ligt op de zogenaamde soft skills.

Eenmaal per maand op donderdagavond (met uitzondering van de zomermaanden) komen de deelnemers van de Boon Academy bij elkaar. Gedurende een periode van een jaar komen tijdens deze bijeenkomsten alle bedrijfsonderdelen bij veranderingen aan de orde. De presentaties worden gegeven door diverse gastdocenten met ruime praktijkervaring.

De Boon Academy wordt mede mogelijk gemaakt door Boon Accountants Belastingadviseurs, Nysingh advocaten-notarissen en de ING Bank. 

Bent u geïnteresseerd in deelname aan de (volgende) Boon Academy of wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt een afspraak maken met Gerard Schoemaker (tel. 06-53185022) of een mail sturen naar a.ruitenbeek@boon.nl

Twitter Facebook


sitemap