Twitter Facebook LinkedIn App Store Google play
U bevindt zich hier: home » ambitie&boon » sportsponsoring&boon »

sportsponsoring &boon

Wij kiezen ervoor om zorgvuldig onze doelen te bepalen. In alle geledingen, ook op het gebied van sponsoring. Daarom hebben wij ervoor gekozen om enkel met de meest ambitieuze en groeiende verenigingen een band aan te gaan. Wij sponsoren de sportverenigingen CSV ApeldoornSV Dynamo, Golf- en Businessclub De ScherpenberghVSA Sportraad Apeldoorn en Stichting Atletiekstad Apeldoorn.

Ook is Boon lid van Parksociëteit Marialust. Parksociëteit Marialust geeft het bedrijfsleven, instellingen en de overheid in Apeldoorn de gelegenheid op een informele wijze met elkaar om te gaan in een bijzondere ambiance, met als bindende factor de maandelijkse activiteiten en evenementen.

Topsport Gelderland
Boon heeft zich als facility partner verbonden aan Topsport Gelderland. In deze hoedanigheid kunnen wij de bij Topsport Gelderland aangesloten sporters begeleiden bij financiële en fiscale aangelegenheden.

Topsport Gelderland is binnen Olympisch Netwerk Gelderland de organisatie die de begeleiding en ondersteuning verzorgt van topsporters en talenten met een NOC*NSF-status. Het Olympisch Netwerk Gelderland stimuleert een sportklimaat waarin breedte- en topsport elkaar optimaal versterken, waarbij samenwerking tussen gemeenten, bedrijven, onderwijsinstellingen, kennisinstellingen en verenigingen een must is.

Artikel: http://www.topsportgelderland.nl/hoe-haal-je-geld-uit-je-sport/

AMHC

Boon Accountants Belastingadviseurs steunt de Apeldoornse Mixed Hockey Club in de vorm van shirtsponsoring.De naam en het logo van Boon sieren de achterzijde van het nieuwe clubshirt.

Boon Accountants Belastingadviseurs sponsort een select aantal sportverenigingen in en om Apeldoorn. De Apeldoornse Mixed Hockey Club is een mooie aanvulling in deze selecte rij. AMHC is sinds 1928 een begrip in en om Apeldoorn. Een club waar sportiviteit, gezelligheid én prestatie de kernwoorden zijn.

Boon heeft als Apeldoorns accountantskantoor sinds 1922 diezelfde ambities op haar vakgebied en mede daardoor was de keuze voor shirtsponsor van AMHC een makkelijke. Ook is Boon met een team actief in de Bedrijfshockeycompetitie op het complex van AMHC en zijn een aantal directieleden en hun kinderen fanatiek hockeyspeler bij deze vereniging (geweest).

Twitter Facebook


sitemap