Twitter Facebook LinkedIn App Store Google play
U bevindt zich hier: home » home »

Voorkom belastingrente! &boon

De Belastingdienst brengt voor het belastingjaar 2017 vanaf 1 juli 2018 belastingrente in rekening.
De hoogte van de belastingrente is afhankelijk van het soort belasting dat u moet betalen.
Op een aanslag inkomstenbelasting wordt 4% rente in rekening gebracht over het bedrag dat u op die aanslag moet bijbetalen. Voor de vennootschapsbelasting bedraagt deze rente maar liefst 8%.

U kunt de hoge belastingrente voorkomen door tijdig een voorlopige aanslag aan te vragen die de te betalen belasting zoveel mogelijk benadert.

Overigens is het ook bij een te verwachten teruggaaf raadzaam om een voorlopige aanslag aan te vragen. Hiermee voorkomt u dat uw geld renteloos bij de Belastingdienst uitstaat.

Indien wij de voorlopige aanslagen altijd voor u aanvragen, geef dan de wijzigingen in de te verwachten winst of uw inkomen tijdig aan ons door. Wij kunnen dan zorgen voor een nieuwe voorlopige aanslag. Dit dient uiterlijk 24 maart 2018 te gebeuren.

 

 

Verhuisbanner_2018.png

Postadres en telefoonnummer ongewijzigd.

Vanaf 2 januari 2018 bent u van harte welkom aan het Jean Monnetpark 4

in Apeldoorn!

introductie &boon

Niet voor niets &boon
Boon Accountants Belastingadviseurs doet meer dan onze naam op het eerste gezicht doet vermoeden. Daarom dus het &-teken; om te laten zien dat wij op meer terreinen actief zijn dan alleen de traditionele accountancy- en belastingadvieswerkzaamheden!

Wanneer u meer wilt dan accountancy en belastingadvies
Zo kunnen wij u ook adviseren en begeleiden op tal van andere gebieden waarvoor onze medewerkers over de juiste expertise beschikken. Of het nu gaat om een bedrijfsovername, uw fiscale of financiële planning of om een personeelsreorganisatie: onze adviseurs zijn gedreven experts die u graag van het juiste advies voorzien. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat u informeren. Met één telefoontje zet u een heel team van experts in beweging.

 

Twitter Facebook


sitemap